Proték

Seri Produk

THE B&O Édisi Wisata

Carita Urang

Protech International Group Co., Ltd.
Diadegkeun dina 2016, éta perusahaan berteknologi tinggi nasional didaptarkeun pikeun panilitian sareng pamekaran, produksi, pamasaran sareng jasa pakakas cerdas sareng platform sambungan awan anu ngagabungkeun pembuatan presisi tinggi sareng téknologi Internet of Things

Proték

Seri Produk